Pepperbiff med potet og edamamebønner
21 August 2024
|Oppdater 28 August 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Denne oppskriften på pepperbiff med poteter og edamamebønner holder til to porsjoner og kan lages med eller uten saus. Ved å mealpreppe dette måltidet har du måltider tilgjengelig om du er mye på farten eller har liten tid i hverdagen. Forbered en dag i forveien!
Ingredienser:
300 g pepperbiff
2 ss smør
2 krm salt
300 g potet, kokt
200 g edamamebønner
Eventuelt 2 ts hvetemel
Eventuelt 1 dl fettfri melk
Slik gjør du:
Varm en stekepanne med smør på middels varme så smøret blir brunt
Salt pepperbiffen og stek i en stekepanne, 2 minutter per side. Ta ut kjøttet fra stekepannen og legg på siden så det avkjøles
Om du ønsker en saus, hell mel i stekefettet som er igjen i pannen og rør rundt med en plastvisp. Tilsett melk og bland godt til du har en glatt saus. Hell sausen i en liten kopp og avkjøl
Fordel potet, pepperbiff, edamamebønner og says i to matbokser. Sett i kjøleskapet når alt er helt avkjølt
Kan spises kald eller varmes opp før servering
Næringsinnhold per porsjon uten saus:
Kalorier: 501,8
Fett: 20,2
Karbohydrater: 33,6
Fiber: 7,2
Sukker: 6,6
Protein: 46,5
Næringsinnhold per porsjon med saus:
Kalorier: 528,5
Fett: 20,3
Karbohydrater: 36,1
Fiber: 7,3
Sukker: 8,9
Protein: 48,6
Oppskrift av Evelina Söderholm