KostholdNoriwrap med sprøstekt torsk

Noriwrap med sprøstekt torsk

21 August 2024

|

Oppdater 28 August 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Denne oppskriften gir deg en knasende god wri på fiskewrap, nemlig noriwrap med sprøstekt torsk. Det kan ikke bli bedre enn det!? Oppskriften holder til 4 porsjoner, perfekt når du skal preppe mat for flere dager av gangen, slik at du alltid har et næringsrikt måltid tilgjengelig. Perfekt før og etter trening eller til lunsj og middag! Utfordre smaksløkene med denne digge wrappen!

Ingredienser:

  • 4 noriark

  • 600 g sprøbakt/panert torsk

  • 1 grønn paprika

  • 2 avokado

  • 1 dl gresk yoghurt

  • 1 ts wasabi

  • Salt

  • Pepper

  • Eventuelt wrap-papir

Slik gjør du:

  1. Stek fisken i ovnen etter anvisning på pakken. Avkjøl

  2. Rør sammen gresk yoghurt med wasabi og smak til med salt og pepper

  3. Skiv avokado og paprika

  4. Fordel fisk, paprika, avokado og yoghurtsausen på noriarketne. Om du har et wrap-papir, legg det under noriarket, slik at det blir enklere å rulle sammen wrapen

  5. Rull sammen. Oppbevar i wrap-papiret eller i en matboks/pose

Næringsinnhold per porsjon:

Kalorier: 399,2

Fett: 23,3

Karbohydrater: 22,8

Fiber: 5,2

Sukker: 4,7

Protein: 22,4

Oppskrift av Evelina Söderholm