Lagvis peanøttdessert med Peanut Caramel
21 August 2024
|Oppdater 16 September 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Dette er en oppskrift på et friskt, men mettende mellommåltid til to porsjoner. Perfekt som dessert eller måltid etter trening.
Ingredienser:
200g vaniljekesam
100g kremost
Søtning om ønskelig
1dl + 0,5dl peanøttsmør
Bær og peanøtter til topping
Slik gjør du:
Rør sammen kesam og kremost. Hell halvparten av deigen i en separat skål
Tilsett 0,5 dl peanøttsmør i den ene skålen og rør om
Hakk Peanut Caramel i biter
Ta frem et glass og leff kesamblandingen, peanøttsmør og peanøtt-kesam blandingen lagvis – kan spises med en gang, men blir enda bedre om den får stå i kjøleskapet over natten
Topp gjerne med bær, flere biter av bar eller hvorfor ikke litt peanøtter?
Oppskrift av Evelina Söderholm