KostholdKylling med linsepasta

Kylling med linsepasta

21 August 2024

|

Oppdater 28 August 2024

Skrevet av:

Linda Strand

Denne digge oppskriften på kylling med linsepasta, mozzarella, edamame og pesto er en sikker vinner til mealpreppen! Den er enkel å lage, og varmes kjapt opp når enn du er sulten. Perfekt før eller etter en hard treningsøkt, hvor du får i deg alle de næringstoffene kroppen trenger for å bygge opp kroppen. NAM!

Ingredienser:

  • 750 g kyllingbryst

  • 2 ss rapsolje

  • 250 g linsepasta

  • 150 g edamamebønnser

  • 200 g bøffelmozzarella

  • Salt

  • Pepper

  • 4 ss pesto genovese

Slik gjør du:

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøl

  2. Salt og pepre kyllingen. Varm en stekepanne med olje og stek kyllingen på høy varme ca 2 minutter på hver side. Legg på lokk og la småputtre i 8 minutter. Avkjøl kyllingen

  3. Fordel kylling, pasta, mozzarella, edamamebønner og pesto i 4 matbokser (eventuelt ildfaste former om de skal varmes opp i ovnen)

  4. Legg i kjøleskapet. Varm opp i mikro, eller i ovn om du har ildfaste former på 225 grader i 10 minutter for gratengs følelsen

Næringsinnhold per porsjon:

Kalorier: 728

Fett: 31,7

Karbohydrater: 34,6

Fiber: 6

Sukker: 2,6

Protein: 72,8

Oppskrift av Evelina Söderholm