Enkel tacosalat
21 August 2024
|Oppdater 28 August 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Denne oppskriften på tacosalat er perfekt til mealpreppen, da den både er proteinrik og holder til 4 porsjoner. Legg opp i matbokser, oppbevar i kjøleskapet og ha måltider klare for uken, enten det er til lunsj, middag, før eller etter trening. Hvem liker vel ikke taco? NAM!
Ingredienser:
400 gram karbonadedeig, 10%
1 ss rapsolje
1 pose tacokrydder uten sukker
½ gul løk, tærnet
4 dl mager cottage cheese
2 bokser mais, uten sukker
4 revne gulrøtter
2 bokser svarte bønner
2 bokser tacosaus
Slik gjør du:
Varm oljen i en stekepanne. Fres løk og tilsett karbonadedeigen. Finfordel kjøttdeigen og tilsett tacokrydder. Stek til alt er gjennomstekt. Avkjøl
Fordel kjøttdeig, cottage cheese, gulrøtter, mais, tacosaus og bønner i matbokser
Næringsinnhold per porsjon:
Kalorier: 505,7
Fett: 19,1
Karbohydrater: 34,8
Fiber: 13,9
Sukker: 11,5
Protein: 44
Oppskrift av Evelina Söderholm