Noriwrap med sprøstekt torsk
21 August 2024
|Oppdater 28 August 2024
Skrevet av:
Linda Strand
Denne oppskriften gir deg en knasende god wri på fiskewrap, nemlig noriwrap med sprøstekt torsk. Det kan ikke bli bedre enn det!? Oppskriften holder til 4 porsjoner, perfekt når du skal preppe mat for flere dager av gangen, slik at du alltid har et næringsrikt måltid tilgjengelig. Perfekt før og etter trening eller til lunsj og middag! Utfordre smaksløkene med denne digge wrappen!
Ingredienser:
4 noriark
600 g sprøbakt/panert torsk
1 grønn paprika
2 avokado
1 dl gresk yoghurt
1 ts wasabi
Salt
Pepper
Eventuelt wrap-papir
Slik gjør du:
Stek fisken i ovnen etter anvisning på pakken. Avkjøl
Rør sammen gresk yoghurt med wasabi og smak til med salt og pepper
Skiv avokado og paprika
Fordel fisk, paprika, avokado og yoghurtsausen på noriarketne. Om du har et wrap-papir, legg det under noriarket, slik at det blir enklere å rulle sammen wrapen
Rull sammen. Oppbevar i wrap-papiret eller i en matboks/pose
Næringsinnhold per porsjon:
Kalorier: 399,2
Fett: 23,3
Karbohydrater: 22,8
Fiber: 5,2
Sukker: 4,7
Protein: 22,4
Oppskrift av Evelina Söderholm